Beëdigd vertaler

Beëdigd vertaler

Een beëdigde vertaling is een vertaling die van een handtekening, stempel en een verklaring van de vertaler is voorzien en die aan de brontekst is gehecht.

Beëdigde vertalingen door beëdigd vertaler Vertaalbureau Service

Heb je een officiële vertaling nodig van uw document binnen of buiten Nederland? Dat kan bij vertaalbureau Vertaalbureau Service. Jouw document beëdigd vertalen is snel geregeld, tegen een aantrekkelijk laag tarief.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Service?

Spoedvertaling

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan leveren.

Gediplomeerde native speaker vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal.

Geld terug garantie

Bij elke vertaling profiteert u van onze 100% tevredenheidsgarantie.

100% goedkoper

Vergelijk gerust onze offerte met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf jouw conclusie.

Professionele vertaling door een beëdigd vertaler

Kwaliteitsvertalingen zijn essentieel voor de reputatie van een bedrijf. Automatische vertalers kunnen geen rekening houden met taalkundige conventies, context en culturele conventies. Daarom werken wij nauw samen met beëdigd vertalers.

Professionele vertaalkwaliteit tegen een eerlijke prijs

Wij begrijpen de noodzaak van kostenbeheer. Al onze vertalingen worden door beëdigde vertalers tegen een vaste prijs uitgevoerd. Jij kunt het niveau kiezen van de expertise die voor de vertaling vereist is, of je een gespecialiseerde vertaler nodig hebt of dat de tekst een extra correctielezing nodig heeft.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

Beëdigd vertalen door een beëdigd vertaler van Vertaalbureau Service

Een beëdigde vertaling wordt vaak een officiële vertaling genoemd. Maar niet elk document dient beëdigd vertaald te worden. Enkele voorbeelden van documenten, die wij dagelijks beëdigd vertalen zijn:
• Geboorteaktes
• Algemene voorwaarden
• Diploma’s
• Testamenten
• Hypotheekaktes

Veelal dienen deze documenten aan instanties te worden overgedragen en moeten daarom beëdigd worden vertaald. Een beëdigde vertaling wordt voorzien van een stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler. Vertaalbureau Service verzorgt graag de beëdigde vertalingen.

Een professionele beëdigd vertaler

Een beëdigde vertaling wordt verzorgd door een van onze beëdigde vertalers van Vertaalbureau Service. Al onze vertalers zijn native speakers en beschikken over een Hbo-diploma of hoger. Daarnaast hebben al onze beëdigde vertalers bij minimaal één van de Rechtbanken in Nederland de eed afgelegd.

Onze beëdigde vertalers dienen hun handtekening bij de Rechtbank achter te laten, ten behoeve van het legaliseren van handtekeningen op beëdigde vertalingen. Hierdoor mogen zij zichzelf een beëdigd vertaler noemen.

Beëdigd vertalen naar alle talen

De vertalers van Vertaalbureau Service zijn in staat om beëdigd te vertalen naar alle gewenste talen.

Vertalen door een beëdigd vertaler

Neem contact met ons op via: info@vertaalbureauservice.nl voor meer informatie, of vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen