Bekijk hier al onze diensten
Vertalen, het is ons vak!

Alle talen. Jouw deadline, onze zorg.
Met plezier & passie!

Boek vertalen

Boek vertalen

Wilt u een boek vertalen?

Bij Vertaalbureau Service kunt bij ons terecht als u een boek zou willen vertalen. Omdat er eindeloos verschillende boeken bestaan, bepalen wij per boek zorgvuldig welke vertaler we in gaan zetten.
Wij kiezen vertalers op basis van expertise en achtergrond. Een juridisch boek vertalen, laten wij alleen door een vertaler uitvoeren die juridisch onderlegd is.

Bij het vertalen van Proza- en literatuurboeken speelt vooral de gevoelswaarde van het verhaal een belangrijke rol. Het is noodzakelijk dat de vertaler beschikt over grondige kennis van de talen en de culturen van beide landen. Hij moet de sfeer van een boek goed kunnen weergeven in een andere taal. Bij ons vertaalbureau kunt u verwachten dat het vertalen van uw boek wordt uitgevoerd door een vertaler met een bovengemiddeld gevoel voor taal. Wij kunnen verschillende genres boeken vertalen vanuit het Spaans, Duits, Frans, Engels en Chinees naar Nederlands of andersom. Dit zijn enkele voorbeelden.

Uw boek vertalen door ons vertaalbureau

Een boek vertalen is een intensief vertaalproject. Ons team aan gekwalificeerde vertalers zetten zich in om uw werk op een accurate en passende wijze te vertalen. Onze prioriteit ligt dan ook bij het leveren van kwaliteitswerk. De vertalers van Vertaalbureau Service zorgen voor een feilloze vertaling die dezelfde boodschap overbrengt als het origineel en goed aan sluit op het onderwerp en de doelgroep.

Vraag om een offerte en laat uw boek vertalen

Het maakt niet uit wat voor soort boek vertaald moet worden. Vertaalbureau Service is een gespecialiseerde vertaler die met enthousiasme aan iedere opdracht begint. Bij Vertaalbureau Service heeft u het voordeel dat uw boek vertaald wordt tegen scherpe tarieven, door een deskundig team dat snelle reactietijden hanteert. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en vraag naar een offerte. Wij maken graag alle mogelijkheden overzichtelijk voor u.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen