Document vertalen

Wilt u een document vertalen?

Dat kan bij vertaalbureau service! Bij onze vertaal experts kunt u ervan op aan dat uw document op de juiste manier vertaald wordt. Met uiterst zorgvuldigheid kiezen wij een geschikte vertaler om uw document te vertalen. Zij worden gekozen op basis van expertise en achtergrond. Een medisch document vertalen, laten wij alleen door een vertaler uitvoeren die medisch onderlegd is.

Wij vertalen alle soorten documenten. Denkt u bijvoorbeeld aan een verslag, handleiding, contract of ander type document. Wij hebben een uitgebreid team aan vertalers met een bovengemiddeld gevoel voor taal. Uiteraard let de vertaler ook op een correcte zinsopbouw en zorgt deze ervoor dat teksten geen stijl- of spelfouten bevatten. Uw vertaalde documenten hebben daardoor de hoogwaardige kwaliteit die u mag verwachten bij een professionele document vertaling.
Wij kunnen verschillende soorten documenten vertalen vanuit het Spaans, Duits, Frans, Engels en Chinees naar Nederlands of andersom. Dit zijn enkele voorbeelden.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

U kunt uw document laten vertalen vanuit diverse bestandsformaten. Zo kunt u uw documenten in Word, Excel, Powerpoint, Notepad, .TXT of .XML opleveren. Wilt u een document in een ander bestandsformaat opleveren? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Uw document vertalen door ons vertaalbureau

Een document vertalen kan binnen een dag gebeurd zijn, afhankelijk van de grootte van het document. Ons team aan gekwalificeerde vertalers zetten zich in om uw document op een accurate en passende wijze te vertalen. Onze prioriteit ligt dan ook bij het leveren van kwaliteitswerk. De vertalers van Vertaalbureau Service zorgen voor een feilloze vertaling die dezelfde boodschap overbrengt als het origineel.

Vraag om een offerte en laat uw document vertalen

Vertaalbureau Service is een gespecialiseerde vertaler die met enthousiasme aan iedere opdracht begint. Bij Vertaalbureau Service heeft u het voordeel dat uw document vertaald wordt tegen scherpe tarieven, door een deskundig team dat snelle reactietijden hanteert. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en vraag naar een offerte. Wij maken graag alle mogelijkheden overzichtelijk voor u.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen