FAQ

Vertaalbureau Service FAG
De vertalers van Vertaalbureau Service hebben een geheimhoudingsplicht. De content wordt als vertrouwelijk aanschouwt.
Lokalisatie is het aanpassen van een tekst naar lokale omstandigheden. De vertaler van Vertaalbureau Service past de tekst dan zodanig aan dat de uiteindelijke vertaling naadloos aansluit in het land waarvoor het is bedoeld.
Veel mensen denken te gemakkelijk over een vertaling en gaan aan de slag met gratis online vertaaldiensten, zoals Google Translate. Dat kan prima als u een kort mailtje wil vertalen of een persoonlijk berichtje naar iemand wilt sturen. Het vertalen van zakelijke documenten is echter een serieuze zaak. Vertalen van documenten is niet eenvoudig en vraagt tijd. We hebben een aantal punten op een rijtje gezet, zodat u antwoord krijgt op de vraag; “Waarom een professioneel vertaalbureau inschakelen?”.
Vertaalbureau Service is ervan overtuigd dat wij kwaliteit leveren. Vertalen is een vak apart en dat zijn wij ons bewust. Jouw tekst wordt dus altijd verzorgd door de juiste vertaler.
Voor Vertaalbureau Service is een digitaal bestand aangeleverd krijgen de meest ideale manier. Meestal gaat de voorkeur uit naar een Word document maar ook met (ingescande) pdf documenten kunnen wij werken. Ook kunnen wij aan de slag met bijvoorbeeld: AutoCad, InDesign of QuarkXPres.
Vertaalbureau Service begrijpt dat de meeste vertalingen liever gisteren dan vandaag klaar moeten zijn. Als je een vaste deadline heeft en je moet de vertaling op een bepaalde dag en tijd in huis hebben, laat het ons dan direct weten. Wij gaan dan meteen gericht uitzoeken of we jouw vertaling op het gewenste tijdstip kunnen afleveren, uiteraard zonder dat dit van invloed is op de kwaliteit.
Vertaal- of CAT programma’s zijn softwareprogramma’s die een vertaler kan gebruiken om een tekst te vertalen. Deze programma’s zorgen ervoor dat er een geheugen wordt opgebouwd waarin ook specifieke termen (zoals vakjargon) worden opgeslagen. Hierdoor wordt de vertaling van deze termen door de hele tekst consistent gebruikt.

Snelheid

Je ontvangt binnen enkele uren onze offerte. (Wij streven ernaar om binnen 24 uur een respons te bieden)

Korte levertijden: Vertaalbureau Service, tolken en schrijvers wereldwijd staan voor je klaar.

Spoedvertalingen mogelijk voor alle vakgebieden.

Persoonlijk contact

Onze stijl: zakelijk, maar persoonlijk.

Vaste contactpersonen: je weet met wie je zaken doet.

Wij streven naar hechte zakelijke relaties om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij komen graag bij u langs om een goed beeld te krijgen van uw eisen en wensen.

Service

Duidelijke offertes, afgestemd op uw wensen en budget.

Rechtstreeks contact, altijd met dezelfde contactpersonen.

Snel een antwoord op al jouw vragen voor, tijdens en na het vertaalproces.

Levering van jouw vertaling na kantoortijd en in het weekend mogelijk.

Vertaalbureau

Continenten

Landen

Talen