Handleiding vertalen

Een handleiding vertalen?

Op zoek naar een vertaalbureau die snel de handleidingen kan vertalen? Dan bent u bij Vertaalbureau Service aan het juiste adres. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in het vertalen van handleidingen. Het vertalen van een handleiding is een vak apart.

Duidelijk een handleiding vertalen

Vertaalbureau Service vertaalt regelmatig een handleiding. Voor het vertalen van een handleiding is in veel gevallen specialistische kennis nodig. Wij zijn erg blij met onze specialisten.

Ervaren in-house technische vertalers

Vertaalbureau Service vertaalt veel handleidingen voor technische bedrijven en fabrikanten. Bij het vertalen van een handleiding is het belangrijk dat men rekening houdt met het doel van de tekst; namelijk het geven van een goede instructie. Kort en bondig maar wel heel duidelijk en eenvoudig. Onze technische vertalers besteden daarom veel aandacht aan duidelijke formuleringen en de opmaak.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

Goede opbouw van bestanden

Om te zorgen voor een duidelijke handleiding is het belangrijk om specifieke woorden en terminologie consistent te gebruiken. De lezer kan een tekst dan beter en sneller begrijpen. Dat is een belangrijk aandachtspunt van onze technische vertalers.

Werkwijze om een handleiding te vertalen

Bij het vertalen van een handleiding doorlopen wij altijd de volgende stappen:

Voorbereiding

Analyseren van het bronmateriaal, definiëren van de scope, voorbereiden en plannen van het project.

Handleiding vertalen

Omzetten van het bronmateriaal voor de vertaler kan worden verwerkt, vertalen en het omzetten naar het oorspronkelijke formaat.

Kwaliteitscontrole

Het opmaken van de vertaalde documenten en een laatste controle of proeflezing.

Duidelijk gespecificeerde offerte

Bij Vertaalbureau Service ontvang je altijd een gespecificeerde offerte. De offerte bevat een overzichtelijke prijsopgave met daarin alle benodigde informatie. Je kan direct zien wat je krijgt, wanneer, hoe en tegen welke totaalprijs; geen verrassingen achteraf! Hoe fijn is dat!

Wanneer je jouw vertalingen aan Vertaalbureau Service uitbesteedt, zal je merken dat wij altijd alles doen om jou tevreden te stellen en te houden.

Neem direct contact met ons op

Heb jij interesse in ons vertaalbureau? Neem contact met ons op via het volgende email adres: info@vertaalbureauservice.nl of maak uw wensen kenbaar via het contactformulier.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen