Medische vertaling

Medische vertaling

Op zoek naar een medische vertaling? Dan ben je bij Vertaalbureau Service aan het juiste adres! Medische vertalingen zijn er in alle soorten en maten. Sommige zijn gericht op medische professionals, andere op burgers. Voor al die medische vertalingen kunt u terecht bij medisch Vertaalbureau Service. Vertaalbureau Service heeft veel ervaring met medische vertaling. Als medisch vertaalbureau hebben wij dan ook ervaring met het vertalen van complexe medische content.

Vertaalbureau Service, een Medisch vertaalbureau

De vertalers van Vertaalbureau Service weten hoe belangrijk het is om de juiste terminologie te gebruiken voor een correcte medische vertaling. Kennis van de medische terminologie is belangrijk om een goed begrijpelijke tekst te formuleren die ook inhoudelijk juist is. Onze vertalers hebben daarom ervaring in de medische wereld. Waardoor zij in staat zijn om de content juist te vertalen naar de gewenste taal.

Soorten medische vertaling

Medische vertalingen behoren tot de specialismen van Vertaalbureau Service. Veel teksten, zoals bijsluiters en brochures worden in alle mogelijke talen vertaald – soms vertalen wij teksten naar wel 35 talen tegelijk. Voor alle medische vertalingen kunt u dus terecht bij Vertaalbureau Service. Wij vertalen regelmatig medische documenten zoals:
• Productomschrijvingen
• Bijsluiters
• Wetenschappelijke artikelen
• Patiënt-informatie
• Medische rapporten en/of dossiers
• Voorlichtingsbrochures
• Klinische studies
• Medische protocollen
• Rapportages van klinische trials

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

Gespecialiseerde medische vertalers

Vertaalbureau Service beschikt over ervaren medische vertalers. De vertalers hebben doorgaans een aparte opleiding gevolgd, waardoor de vertalingen nog beter tot zijn recht komen. Onze medische vertalers zijn zelfs regelmatig werkzaam in de medische branche.

Kwaliteit staat bij Vertaalbureau Service voor op!

De kwaliteit staat bij Vertaalbureau Service altijd op nummer één. Bij iedere vertaling, waarvoor bepaalde kennis vereist is, wordt een vertaler ingezet die de meeste affiniteit heeft met het onderwerp. Als medisch vertaalbureau hebben wij meerdere jaren ervaring in het uitvoeren van medische vertalingen en we gaan altijd zeer nauwkeurig te werk.

Wij van Vertaalbureau Service zien de medische vertalingen als een vak apart, waarbij de focus ligt op het correct toepassen van de terminologie. Daarnaast gaan de vertalers van Vertaalbureau Service nauwkeurig en zorgvuldig om met tijdsduur en hoeveelheden. Spreekt je dit ook aan? Dan leggen wij je graag uit wat wij voor je als medisch vertaalbureau kunnen vertalen.

Wij hebben al vele medische teksten vertaald en zijn bewust van de complexheid ervan. Wil je meer weten over wat Vertaalbureau Service kan betekenen voor jouw medische vertaling? Mail naar: info@vertaalbureauservice.nl of vul het contactformulier in. Dan laten wij weten wat de mogelijkheden zijn. Vergeet niet, dat wij een full-service vertaalbureau zijn dat zowel voor grote en kleine bedrijven, organisaties en particulieren aan de slag kan!

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

Andere diensten:

Vertaalbureau Service, het vertaalbureau dat de jargon van jouw doelgroep spreekt! Het is onze passie.