SEO Vertaling

SEO vertaling

De online zichtbaarheid van je bedrijf is niet meer weg te denken. Googlen, wie doet het niet. Ben je als bedrijf niet online zichtbaar, dan is de kans groot dat je kansen misloopt en potentiële klanten verliest aan concurrenten die wel online zichtbaar en actief zijn. Dit is zonde. De website vormt een belangrijk onderdeel van deze online zichtbaarheid. Een goede website kan zorgen voor meer klanten en daarmee meer omzet. Vertaalbureau Service helpt je graag met het verbeteren van de online vindbaarheid in ieder gewenste taal met resultaat.

Een website wordt niet voor niks vaak gezien als het visitekaartje van het bedrijf. Vaak is de website de eerste kennismaking van de klant met je bedrijf. Vertaalbureau Service weet als geen ander hoe belangrijk deze eerste ontmoeting is. Een professionele uitstraling mag daarom niet achterblijven.

Laat jouw website vertalen door een vertaler met verstand van SEO

Je wil uiteraard dat jouw vertaalde website goed vindbaar is op Google en dat de conversie zo hoog mogelijk is. Daarom is het belangrijk dat jouw vertaler verstand heeft van zoekmachine- en conversieoptimalisatie en effectief is door de juiste doelen te definiëren.

De beste SEO vertalingen

Een vertaling die goed scoort in zoekmachines, wie wil dat nou niet? Vertaalbureau Service is zich bewust van de snelle ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Daarom hebben wij onlangs een nieuwe dienst toegevoegd, namelijk de SEO vertaling.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, is van essentieel belang bij een website/webshop. Dit betekent dat jouw website een hogere positie in de zoekmachine resultaten krijgt. Zonder bezoekers is het lastig om een winstgevende website te hebben.

SEO vertaling met zoekwoorden analyse

Dankzij de juiste verwerking van relevante zoekwoorden in de content gaat de ranking van jouw website in zoekmachines omhoog. Mocht je nog geen relevante zoekwoorden hebben, of heb je geen idee wat zoekwoorden zijn, wees niet getreurd onze SEO vertalers zijn je graag van dienst.

Geoptimaliseerde content voor de gratis zoekresultaten

Dankzij een verbetering van jouw bestaande teksten op het gebied van SEO wordt jouw website veel sneller gevonden door de doelgroep. Kortom, SEO is onmisbaar voor een succesvolle website of webshop. Naast goede content met de juiste zoekwoorden wordt de website op nog veel meer factoren beoordeeld door de zoekresultaten, een aantal factoren zijn:
– Duplicate content
– Metatitels en metabeschrijvingen
– Interne links
– Structuur
– Heading
– Etc.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

Geen dubbele content, ofwel duplicate content

Duplicate content is een no go als het gaat om een SEO vertaling. Wel zijn er zaken die de duplicate content kunnen oplossen, als een canionical tag bijvoorbeeld. Bij Vertaalbureau Service denken wij niet in problemen maar in oplossingen. Onze SEO vertalers vinden het geweldig om goede content te schrijven die goed scoort in de gratis zoekresultaten. Wanneer een tekst vertaald wordt van bijvoorbeeld het Nederlands naar het Engels ziet Google dit niet als dubbele content. Automatische vertalingen van Google Translate zijn ook een no go. Google Translate is slechts een hulpmiddel.

Pagina/categorie optimalisatie

Heb je een webshop of voer je een aantal verschillende diensten die je graag wilt vertalen? Het is van belang om consistent om te gaan met de eventuele vertaling van producten en diensten.

Vergeet de meta-tags niet

Bij een SEO vertaling is het verstandig om de meta-beschrijvingen direct mee te vertalen of te optimaliseren door Vertaalbureau Service. Het is belangrijk dat de meta-tags activerend en overtuigend overkomen. Dit kan nog best lastig zijn in een vreemde taal. Onze SEO vertalers hebben ervaringen en weten precies hoe ze deze tags optimaal kunnen inzetten.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

De SEO vertaling van Vertaalbureau Service

Kortom je kan voor zoekmachine optimalisatie ook bij ons vertaalbureau terecht. Het maakt hiervoor niet uit in welke taal de teksten geschreven zijn: wij verzorgen zoekmachine optimalisatie voor website teksten in alle talen. Doordat wij scherpe prijzen en ongekend snelle levertijden hanteren, ben je voor jouw SEO vertaling bij ons gegarandeerd aan het beste adres.

Een SEO vertaling in de door jou gewenste taal

Onze internationale samenwerking met talentvolle vertalers stelt ons in staat om altijd een passende SEO specialist te vinden die jouw tekst in zijn taal kan verbeteren.

Specifieke vragen over jouw SEO vertaling?

Een website professioneel laten vertalen kan misschien net wat meer kosten dan een websitevertaling door minder bekwaam vertaalbureau, maar wij zijn ervan overtuigd dat jouw deze kosten er dubbel en dwars uithaalt. Twijfel niet en laat uw website vertalen door een ervaren vertaalbureau!

Laat jouw website vertalen door een professioneel vertaalbureau

Neem contact met ons op via: info@vertaalbureauservice.nl voor meer informatie, of vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen