Spoed vertalingen

Spoed vertalingen

Op het laatste moment een boek vertalen? Of vlak voor de deadline nog een jaarverslag vertalen? Geen probleem, wij helpen je graag! Bij Vertaalbureau Service spreken wij van een spoedvertaling als de vertaling gereed moet zijn op de dag van aanvraag of als er meer dan 2000 woorden per dag vertaald moeten worden. Wij begrijpen dat een snelle vertaling op het juiste moment het verschil kan maken tussen succes of tegenslag. Als dit het geval is, geven wij uw vertaling graag alle voorrang. Wij stemmen graag het gewenste kwaliteitsniveau met uw af om de beste balans te creëren tussen snelheid en kwaliteit.

Werkwijze voor een spoedvertaling door Vertaalbureau Service

Als u een spoed vertaling wil uitvoeren door Vertaalbureau Service, dan kunt u ons bellen of mailen en geeft u de deadline aan. Wij zullen zo snel mogelijk een offerte maken met een vaste prijs. De offerte ontvangt u per e-mail. Zodra deze is bevestigd, starten wij met de vertaling. U zult uw spoed vertaling per email ontvangen.

U kunt uw spoed vertaling laten uitvoeren vanuit het Spaans, Duits, Frans, Engels en Chinees naar Nederlands of andersom. Dit zijn enkele voorbeelden waarvoor u terecht kunt bij Vertaalbureau Service. U kunt teksten aanleveren in Word, PDF, Excel, Powerpoint, Notepad, .TXT of .XML bestanden. Wilt u een spoed vertaling uitvoeren in een ander bestandsformaat? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

Levertijd van een spoed vertaling

Vertaalbureau Service stelt alles in het werk om de deadline voor u te halen. Om u inzicht te kunnen geven in de haalbare deadline treft u hieronder een indicatie:

– Eén vertaler vertaald 300 woorden per uur (per dag 2000 woorden).
– Twee vertalers vertalen 550 woorden per uur (per dag 3850 woorden).
– Meer dan twee vertalers is slechts mogelijk in uitzonderlijke gevallen.

Vraag naar alle mogelijkheden voor een spoed vertalingen

Vertaalbureau Service is een gespecialiseerde vertaler die met enthousiasme aan iedere opdracht begint. Bij Vertaalbureau Service heeft u het voordeel dat uw website vertaald wordt tegen scherpe tarieven, door een deskundig team dat snelle reactietijden hanteert. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en vraag naar een offerte. Wij maken graag alle mogelijkheden overzichtelijk voor u.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen