Technische vertalingen

Technische vertalingen

Wilt u veiligheidsvoorschriften, technische handleidingen, gebruiksvoorschriften en productbrochures vertalen? Bij Vertaalbureau Service kunt u terecht voor diverse technische vertalingen. Bij het vertalen van technische documenten is zorgvuldigheid cruciaal. Het voorkomt dat u een gênante of levensgevaarlijke situatie veroorzaakt. Bij Vertaalbureau Service kunt nauwkeurigheid en professionaliteit verwachten.

De vaktermen en terminologiebeheer binnen technische vertalingen

Elk technisch bedrijf gebruikt zijn eigen vaktermen en kan zelfs binnen dezelfde branche enorm uiteenlopen. Technische vertalingen zijn gespecialiseerde vertalingen waar de vertaler kennis heeft van deze vakjargon. Zo bent u verzekerd dat er gebruik gemaakt wordt van de correcte termen in welke taal dan ook. Onze vertalers zijn gekwalificeerd en hebben ook een specialisatie op technisch vakgebied.

Technische vertalingen door Vertaalbureau Service

Een technische vertaling kan binnen een dag gebeurd zijn, afhankelijk van de grootte van het document. Vertaalbureau Service werkt met uitstekende vertalers die meerdere jaren ervaring hebben in het vak. Ons team zet zich in om uw document op een accurate en passende wijze te vertalen. Onze prioriteit ligt dan ook bij het leveren van kwaliteitswerk. De vertalers van Vertaalbureau Service zorgen voor een feilloze vertaling die dezelfde boodschap overbrengt als het origineel.

Vraag nu een offerte aan voor technische vertalingen

Het maakt niet uit wat voor technische vertaling uitgevoerd moet worden. Vertaalbureau Service is een gespecialiseerde vertaler die met enthousiasme aan iedere opdracht begint. Bij Vertaalbureau Service heeft u het voordeel dat uw technische vertaling wordt uitgevoerd tegen scherpe tarieven, door een deskundig team dat snelle reactietijden hanteert. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en vraag naar een offerte. Wij maken graag alle mogelijkheden overzichtelijk voor u.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen