Tekst vertalen

Tekst vertalen

Bij Vertaalbureau Service ben je aan het juiste adres voor al jouw vertaalopdrachten. Wij werken met een in-house team van vertalers dat over de benodigde opleidingen en ervaring beschikt.

Altijd de juiste vertaler voor jouw vertaalwerk

Vertaalbureau Service laat voor jou een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. Je kan er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt. Wij van Vertaalbureau Service stellen je niet teleur.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

Vertalen is meer dan slechts een tekst vertalen

Maar zelfs het goed kennen en toepassen van de grammaticaregels en een goede beheersing van de woordenschat maakt iemand nog niet tot een goede vertalen.
Er is bijvoorbeeld het probleem van spreekwoorden en gezegden. De vertaler moet de spreekwoorden of gezegden van beide talen volledig beheersen. De vertalers van Vertaalbureau Service zijn goed op de hoogte zijn van deze uitdrukkingen.

Er komt meer kijken dan slechts een tekst vertalen.

Mensen wilden vroeger elkaar ook iets duidelijk maken. Dat deden ze met gebaren en met klanken. Langzaam ging men steeds meer dezelfde klanken gebruiken en dat werd langzaam een taal. Klanken hadden het voordeel dat je iets kon zeggen zonder dat je elkaar hoefde te zien. Daarom werden er steeds meer klanken gebruikt. Taal is iets moois uit het verleden en dat hebben de vertalers van Vertaalbureau Service in hun achterhoofd tijdens het vertalen.

De vertaler en het begrip van de tekst

Ook beschikken onze vertalers over kennis van de inhoud van de tekst om termen die bij bepaalde beroepsgroepen gewoon zijn te kunnen vertaler in woorden die voor diezelfde beroepsgroep in een ander land dezelfde betekenis hebben. Vertaalbureau Service heeft bepaalde disciplines en vakgebieden waar onze vertalers expert in zijn.

Vertaalbureau Service: tekst vertalen met een snelle service!

Met spoed een professionele vertaling nodig? Of wilt u een website laten vertalen en heeft u daarvoor een strakke deadline die gehaald moet worden? Vertaalbureau Service regelt voor u met spoed de juiste vertaling. In veel gevallen rekenen wij daarvoor geen extra kosten.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

Tekst vertalen tegen een scherp tarief

Onze mening is dat een goede vertaling niet duur hoeft te zijn en vooral niet lang op zich hoeft laten wachten. Wij bieden je hiervoor dan ook altijd onze voordeligste tarieven aan. Wij bieden je een heldere en overzichtelijke offerte. Onze prijzen liggen lager dan de standaardprijs, die wordt gerekend door de meeste vertaalbureaus. Besparen op de kosten van uw vertaling begint dus bij ons!

Neem direct contact met ons om jouw tekst te vertalen

Tekst vertalen? Neem contact op met vertaalbureau Service via het volgende email adres: info@vertaalbureauservice.nl of maak uw wensen kenbaar via het contactformulier.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen