Vertaalbureau Indonesisch

Vertaalbureau Indonesisch

Op zoek naar een biro penerjemahan? Dan bent u bij Vertaalbureau Indonesisch aan het juiste adres.

Indonesisch vertaalbureau, Vertaalbureau Service

Indonesisch wordt door de bevolking Bahasa Indonesia genoemd en is de officiële taal in Indonesië. In Oost-Timor wordt ook Indonesisch gesproken. Maar liefst 23 miljoen mensen wereldwijd hebben Indonesisch als zijn/haar moedertaal, terwijl zelfs meer dan 240 miljoen mensen wereldwijd het Indonesisch beheersen.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

Vertaalbureau Indonesisch!

Als voorbeeld een paar taalcombinaties van en naar Indonesisch waarmee we u van dienst kunnen zijn:

Nederlands – Indonesisch
Indonesisch – Nederlands
Engels – Indonesisch
Indonesisch – Engels
Duits – Indonesisch
Indonesisch – Duits

Andere combinaties zijn ook mogelijk. Wilt u weten wat uw vertaling naar het Indonesisch kost? Vul het offerteformulier in en u krijgt direct antwoord.

De geschiedenis en feiten van de Indonesische taal

Bahasa Indonesia

Bahasa Indonesia is de officiële taal van de Republiek Indonesië. Echter, maar 7% van de bevolking spreekt deze taal als moedertaal, voor de rest zijn er meer dan 300 lokale taalvormen. Bij het zakendoen, gesprekken op bestuurlijk niveau en bij officiële aangelegenheden is het Bahasa Indonesia vooral een gebruikt communicatiemiddel.

Sumpah Pemuda

Op 28 oktober 1928 werd het Indonesisch tot taal van een toekomstig onafhankelijk Indonesië uitgeroepen. Dit gebeurde door de deelnemers aan het Tweede nationale Jeugdcongres in Jakarta met het Sumpah Pemuda (de Eed der Jongeren).

Het verbod voor de Nederlandse taal

Tot de Tweede Wereldoorlog was het Nederlands een belangrijke concurrent voor het Standaard Maleis. Zo gebruikten ambtenaren het Maleis naar de bevolking toe, terwijl op de middelbare scholen in het Nederlands les gegeven werd. In 1942 verbood de Japanse bezetter het gebruik van het Nederlands, zodat er een definitieve doorbraak kwam van het Bahasa als Indonesische nationale taal. Het werd dan de taal van het onderwijs, de ambtenarij, de politiek, de pers en de literatuur.

Vertaalbureau Indonesisch

Wij begrijpen dat u zeker wilt zijn van een goede Indonesische vertaling. Daarom is Vertaalbureau Service gespecialiseerd in het vertalen van alle talen. Wij streven ernaar om een betere vertaling te schrijven dan het origineel.

Kwaliteit boven kwantiteit

Alle teksten worden door meerdere vertalers en teksteditors nagekeken en gecontroleerd. Wij van Vertaalbureau Service vinden het belangrijk dat u verzekerd bent van uw vertaalde teksten. Onze vertalers en tekst editors hebben jarenlang ervaring en beheersen de Indonesische taal volledig. Hierdoor zijn zij in staat om op hoog niveau content te kunnen vertalen naar en van het Indonesisch.

Laat uw tekst vertalen naar het Indonesisch

Vertaalbureau Service is een vertaalbureau voor vertaalwerk van teksten naar het Indonesisch op allerlei gebied. Kortom, bent u op zoek naar een perfect vertaald stuk, neem dan contact op met Vertaalbureau Service! Vertaalbureau Service is een gespecialiseerd Indonesisch vertaalbureau.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

Vragen? Neem contact met ons op!

Wil je een tekst laten vertalen naar het EngelsDuitsFransSpaansItaliaansChinees DeensGrieksZweedsNederlands, FinsFriesIndonesisch, Japans of Pools neem dan contact met ons op!

Ben je ook nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw boek, website of document te laten vertalen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via ons e-mailadres: info@vertaalbureauservice.nl. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een reactie te geven. Zo spoedig mogelijk ontvang je een persoonlijk voorstel. Snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

Andere talen:

Vertaalbureau Service, het vertaalbureau dat de jargon van jouw doelgroep spreekt! Het is onze passie.