Vertaalbureau

Vertaalbureau Service

Vertaalbureau Service streeft naar transpiratie!

Vakjargon en industrie specifieke kennis maken onderdeel uit van onze dagelijkse werkzaamheden. Ons team van specialisten is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Kortom: Alle talen. Jouw deadline, onze zorg.

Taal is het meest wezenlijke kenmerk van de mens. Door de taal is de mens een sociaal wezen en een cultuurdrager. Vertaalbureau Service is zich bewust van dit unieke communicatiemiddel en zal zijn expertise delen met u!

 • Vertaalbureau Service verzorgt alle talen waaronder:

  Engels

  Duits

  Frans

  Spaans

  Italiaans

 • Vertaalbureau Service gespecialiseerd in de onderstaande vakgebieden:


  IT

  Automobiel

  Weg- en waterbouw

  Machinebouw

  Werktuigbouw

  Elektronica

 • U kunt de teksten in ieder formaat bestand aanleveren:

  Word

  Excel

  Powerpoint

  Indesign

  HTML

 • Vertaalbureau Service houdt zich dagelijks bezig met:

  Juridische documenten

  Financiële teksten

  Fiscale documenten

  Technische teksten

  Marketingdocumenten

  Teksten op het gebied van kunst en cultuur

Wij vertalen graag uw teksten!

Vertaalbureau Service houdt zich dagelijks bezig met het vertalen van marketingmateriaal en SEO Teksten. Ook vertalen wij veel productinformatie, offertes, brochures/flyers en gehele websites. Daarnaast is Vertaalbureau Service gespecialiseerd in de onderstaande diensten.

Juridisch vertalen

Bij Vertaalbureau Service helpen wij u graag met juridisch vertalen. Ongeacht waar het over gaat, van arbeidsrecht tot erfrecht, wij hebben specialisten in dienst die u kunnen helpen met juridisch vertalen. Bij Vertaalbureau Service wordt er voor gezorgd dat de teksten die juridisch vertaald worden geschreven worden in formele taal. De professionaliteit wordt door verwerkt in de teksten.

Professioneel vertalen

Professioneel vertalen is een must. Vertalen is een vak waar veel aandacht aan besteed moet worden. Fouten bij het vertalen van bepaalde documenten en teksten kunnen negatieve gevolgen hebben op een zakenrelatie of het imago. Professioneel vertalen is daarom van groot belang. Vertaalbureau Service garanderen wij professioneel vertalen altijd, ongeacht wat voor tekst het is, in welke taal dan ook!

Boek vertalen

Bij Vertaalbureau Service Kunnen wij elk soort boek vertalen. Een informatief boek of een prachtige roman, wij helpen u graag. Ons team zorgt ervoor dat de informatieve boeken dezelfde objectiviteit vasthoudt, maar kunnen er bij prachtige romans voor zorgen dat de verhaalstructuur in tact blijft. Wilt u een boek vertalen voor uw studie? Ook daar helpen we bij!

Document vertalen

Bij onze vertaal experts kunt u ervan op aan dat uw document op de juiste manier vertaald wordt. Met uiterst zorgvuldigheid kiezen wij een geschikte vertaler om uw document te vertalen. Zij worden gekozen op basis van expertise en achtergrond. Een medisch document vertalen, laten wij alleen door een vertaler uitvoeren die medisch onderlegd is.

Website vertalen

Wij vertalen dagelijks websites en online content voor diverse organisaties. Uit onze ervaring weten wij dat naast het goed vertalen van de tekst, ook de SEO en de juiste tone-of-voice minstens zo belangrijk zijn voor het slagen van de website. De vertalers van Vertaalbureau Service kunnen de juiste nuances aanbrengen als zij een website vertalen.

Spoed vertalingen

Bij Vertaalbureau Service spreken wij van een spoedvertaling als de vertaling gereed moet zijn op de dag van aanvraag of als er meer dan 2000 woorden per dag vertaald moeten worden. Wij begrijpen dat een snelle vertaling op het juiste moment het verschil kan maken tussen succes of tegenslag. Als dit het geval is, geven wij uw vertaling graag alle voorrang.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen