Website vertalen

Wilt u een website vertalen?

Wij vertalen dagelijks websites en online content voor diverse organisaties. Uit onze ervaring weten wij dat naast het goed vertalen van de tekst, ook de SEO en de juiste tone-of-voice minstens zo belangrijk zijn voor het slagen van de website. De vertalers van Vertaalbureau Service kunnen de juiste nuances aanbrengen als zij een website vertalen.

Uw website vertalen door Vertaalbureau Service

Een website vertalen kan uitdagend zijn. Bijvoorbeeld om de meertaligheid van de website effectief en efficiënt door te voeren en te beheren. Wij hebben hiermee ruime ervaring vanwege de vele websites die wij hebben vertaald. Wij denken hierin dan ook graag vrijblijvend met u mee.

Wij kunnen verschillende soorten websites vertalen vanuit het Spaans, Duits, Frans, Engels en Chinees naar Nederlands of andersom. Dit zijn enkele voorbeelden. U kunt uw website laten vertalen op diverse manieren. U kunt teksten aanleveren in Word, .TXT of .XML bestanden. Het is ook mogelijk om de vertaler vanuit WordPress de teksten te laten verwerken.

Uw website vertalen met de focus op conversie zoekmachineoptimalisatie

Een goed vertaling draagt bij aan het aantal conversies op uw website. Een conversie op uw website kan een aankoop zijn, maar ook het achterlaten van gegevens of inschrijven voor een nieuwsbrief.
Het is van groot belang dat de tekst op een aansprekende wijze wordt vertaald. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in het vertalen van uw website aan de hand van conversiedoelen. Zo zorgen uw vertaalde teksten voor een bijdrage aan de doelen van de website. In overleg kunnen wij ook de zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, van uw website verzorgen. Met zoekmachine optimalisatie trekt uw website meer bezoekers.

Vraag om een offerte en laat uw website vertalen

Vertaalbureau Service is een gespecialiseerde vertaler die met enthousiasme aan iedere opdracht begint. Bij Vertaalbureau Service heeft u het voordeel dat uw website vertaald wordt tegen scherpe tarieven, door een deskundig team dat snelle reactietijden hanteert. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en vraag naar een offerte. Wij maken graag alle mogelijkheden overzichtelijk voor u.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen