WordPress vertalingen

WordPress vertalingen

Wist je dat het met WordPress mogelijk is een complete website in meerdere talen te beheren? Laat je website vertalen voor de volgende internationale stap! Wij van Vertaalbureau Service vertalen dagelijks websites en online content voor diverse organisaties.

WordPress website laten vertalen

Ben je op zoek naar het beste vertaalbureau om je WordPress website te laten vertalen? Zoek dan niet verder, bij Vertaalbureau Service ben je aan het juiste adres voor jouw WordPress vertaling! Een perfecte vertaling is belangrijk, wij helpen je hier graag mee.

Waarom een WordPress vertaling?

Om de conversie te verhogen kan een goede websitevertaling een bijdrage leveren. Teksten dienen daarom soepel en pakkend te worden vertaald. Onze vertalers zorgen voor een conversiegerichte vertaling.

WordPress website laten vertalen door Vertaalbureau Service

WordPress is gratis open-source website-software die in het beginsel vooral voor bloggers is gelanceerd. Inmiddels wordt WordPress gezien als ideale oplossing voor (internationale) corporate websites en webshops. Naar schatting wordt WordPress wereldwijd gebruikt door minimaal 15% van alle websites. Vertaalbureau Perfect maakt gebruik van vertalers die ervaring hebben met het vertalen van WordPress-websites. WordPress maakt voor het uitlezen van vertalingen voornamelijk gebruik van .po bestanden, deze kunnen wij door middel van de juiste vertaalsoftware rechtstreeks in het bronbestand voor je vertalen. Lees meer over hoe wij je WordPress website vertalen.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

WordPress vertalingen met behulp van een plugin

Er bestaan diverse WordPress plugins om meertalige websites te maken. Vertaalbureau Service maakt het liefst gebruik van de WordPress Multi Language Plugin, maar ook qTranslate is een veelgebruikte plugin bij ons op kantoor.

Met deze plugins kan de inhoud van je website eenvoudig in meerdere talen worden toegevoegd, maar het is ook mogelijk om WordPress in de zogenaamde multi-site modus te installeren. Met multi-site kun je onbeperkt nieuwe websites aanmaken op één WordPress installatie. Dit maakt het WordPress onderhoud en gebruikersbeheer een stuk eenvoudiger.

In de praktijk hebben meertalige websites vaak verschillende inhoud. Zo zijn bepaalde producten niet beschikbaar in sommige landen of worden zijn evenementen alleen voor klanten in een bepaald land bedoeld. In dat geval is het soms beter om voor een multi-site WordPress installatie te kiezen.

Onze inhouse vertalers hebben technische kennis van CMS systemen, zoals WordPress. Mocht je vragen hebben over vertalingen op een website aarzel niet en neem contact met ons op!

Vertaal met Vertaalbureau Service

De opties die wij het meest uitvoeren bestaan uit het vertalen in een CMS, een XML-bestand of gewone Word-documenten. Daarnaast kunnen wij natuurlijk overweg met andere gangbare bestandsformaten zoals Excel, Notepad, TXT en HTML-bestanden. Ook adviseren wij regelmatig over het inzetten van een online translation management tool, zoals OneSkyApp, Webtranslate IT of Po Edit, en vertalen wij de teksten daarin.

Projectmanagement en omgang met diverse bestanden

Een website vertalen kan uitdagend zijn. Bijvoorbeeld om de meertaligheid van de website effectief en efficiënt door te voeren en te beheren. Wij hebben hiermee ruime ervaring vanwege de vele websites die wij hebben vertaald. Wij denken hierin dan ook graag vrijblijvend met je mee.

Neem contact met ons op!

Ben je ook nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw WordPress website te laten vertalen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een persoonlijk voorstel.

Neem contact op!

Contact opnemen

Direct prijs opvragen

Prijsindicatie aanvragen

Andere diensten:

Vertaalbureau Service, het vertaalbureau dat de jargon van jouw doelgroep spreekt! Het is onze passie.